ŞANLIURFA / BİRECİK - Mengelli Çağdaş Yaşam-Ülkü Çelikkanat 125.Yıl İlkokulu

Mengelli Çağdaş Yaşam-Ülkü Çelikkanat 125.Yıl İlkokulu

MENGELLİ MAH. MENGELLİ SOK. BİRECİK/ŞANLIURFA
Vizyon
MENGELLİ ÇAĞDAŞ YAŞAM ÜLKÜ ÇELİKKANAT 125. YIL İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ ”TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI IŞIĞINDA; DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİ BÜTÜNLEŞTİREREK ÖĞRETMEN OLMANIN İDEALİNİ VE DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK ÖZGÜN, ETKİLİ VE NİTELİKLİ BİR OKUL TOPLUMU OLUŞTURMAK” İstiyoruz ki ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki ... Okulumuzda her veli ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki:Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları Yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
MENGELLİ ÇAĞDAŞ YAŞAM ÜLKÜ ÇELİKKANAT 125. YIL İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ “Milli Egitim temel kanununda ifadesi bulunan Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Atatürk milliyetçiligine bağlı;Türk Milletinin milli,ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren; ailesini,vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan çağdaş,bilgili,becerili, kendine güvenen ve muassır medeniyetler seviyesini milleti için kendisine hedef tutan, güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilen bireyler yetiştirmektir.
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)